Made by FT: royale eiken keuken en interieur

15/11/2021

De bewoners van dit huis verloren hun hart aan een charmante villa uit de jaren 60. De ligging, de uitstraling, het bijzondere dak en de grote tuin waren doorslaggevende troeven. Maar de woonst snakte naar een upgrade om aan de wensen van het jonge koppel te voldoen. Frank Tack Interieur bracht de uitdaging tot een goed – nee, schitterend – einde. 

 

Gevallen voor vakmanschap

Met Frank Tack Interieur was de klik er meteen. Ze vielen als een blok voor wat ze zagen in de showroom. Frank Tack Interieur zou niet alleen de keuken inrichten maar ook de leefruimte en het bureau. Zo zijn alle ruimtes even hoogwaardig en evenwichtig, helemaal in lijn met wat het koppel voor ogen had. 

 

Verwachtingen overtroffen

In de keuken komt het maatwerk van Frank Tack Interieur meesterlijk tot zijn recht. De elementen in massieve eik zijn van een tijdloze schoonheid. We zien een afwisseling van blank en geverfd hout voor de kastenelementen en de meubels. Op de grond vullen natuursteen en houten planken elkaar wondermooi aan. De variatie van gegroefde en vlakke fronten toont dat je met beperkte materialen en kleuren toch voor dynamiek kunt zorgen.

 

Klasse en comfort in keuken en interieur

Aan luxueuze toetsen geen gebrek. Het marmeren keukenblad, de zelliges aan de spatwand, het Falcon-fornuis, de nostalgische kranen en het hoogwaardige sierbeslag stralen klasse uit. Niet zichtbaar maar wél praktisch: de ‘guillotinekast’ waarvan de schuifdeuren verticaal open en dicht gaan. 

 

In warme oorden

De bewoners kozen ervoor om ook hun leefruimte te vernieuwen in dezelfde stijl. In de zitruimte overheerst warme eik, met ingebouwde kasten van vloer tot plafond, inclusief een uitsparing voor de openhaard. Die schouw was een huzarenstukje: omdat hout ‘werkt’ onder invloed van warmte, kwam er veel technisch vernuft bij kijken. 

 

Tafelen in stijl

Ook in het eetgedeelte zien we magnifieke kastenwanden in dezelfde uitvoering als die in de keuken: kaderdeuren in Old Church White, afgewisseld met een vitrinekast in smeedijzer en glas. De elegante tafel is eveneens een ontwerp van Frank Tack Interieur. Je neemt makkelijk met acht tot tien personen plaats in een sfeervolle setting waarin niets de harmonie verstoort. 

 

Volmaakt totaalinterieur

Tot slot nam Frank Tack Interieur ook de vernieuwing van het bureau voor zijn rekening. Opnieuw stelen eiken vloeren, meubels en maatwerkkasten de show. De sfeer is uitgesproken rustig, warm en professioneel. Met een mix van open en gesloten elementen, een robuuste bureautafel, een vergadertafel met dezelfde stoelen als die in de eetkamer, en geraffineerde verlichtingselementen. 

 

Frank Tack Interieur bracht alle ruimtes op de begane grond perfect in balans door een flatteuze materialen- en kleurenmix. Alles loopt vloeiend in elkaar over, met evenveel oog voor uitstraling als gebruiksgemak. Zo oogt deze gedateerde jarenzestigvilla vandaag als een aantrekkelijke en gezellige thuis zonder ook maar een zweempje ruis.

 

Royale keuken en interieur

Bij Frank Tack Interieur streven we voor niets minder dan een rijkelijk interieur. Wilt u zelf meesterlijk thuiskomen? Laten we een afspraak plannen, we maken graag alle tijd voor u.

 

Deel dit bericht: