De kleinste details van uw keuken maken het de grootste kunst

12/04/2021

De kleinste details maken het grootste verschil tussen een standaardinterieur en één volledig op maat. Die toevoegingen zijn meestal niet onmiddellijk zichtbaar, maar ze kunnen een enorme impact hebben op de looks en duurzaamheid van uw keuken en interieur.

 

In ons atelier wordt elk deel van uw interieur en keuken pasklaar vervaardigd. Onze vakmannen zijn gerenommeerd voor hun ambacht. Handgeschilderde technieken, met de hand gegroefde natuursteen en een zorgvuldig geselecteerde houtbibliotheek vormen maar enkele bijzonderheden die u bij Frank Tack vindt. 

 

Handgeschilderde technieken

Handwerk troef, ook bij ons lak- en schilderwerk. Voor elke techniek hebben we een specialist in huis; voor een ruwe of gladde textuur en elk type ondergrond. Zo zijn we samen meerdere technieken meester. Ook verouderingstechnieken kunnen worden toegepast, indien het ontwerp erom vraagt.

Handgegroefde natuursteen

Met de hand beitelen we precies en verfijnd groefjes in de kopse kanten om het keukenblad uit zorgvuldig geselecteerde natuursteen esthetisch te verouderen. De handgegroefde natuursteen levert een uniek ambachtsstuk waarvan de textuur en eigenheid niet te imiteren valt. De natuursteen wordt bovendien tot op de millimeter correct gezaagd zodat hij altijd naadloos in uw interieur past.

 

Brede houtbibliotheek

Onze houtbibliotheek bestaat uit meer dan 50 houtsoorten, waaruit u een gefundeerde keuze kunt maken. Onze vakmannen selecteren er de stukken uit die een georkestreerde opeenvolging van kleur, textuur en noten vormen. Die opeenvolging van stukken benadrukt het contrast binnen de verschillende stukken, maar bewaart toch de eenheid.

 

Bij ons is niets standaard

Geen standaardafmetingen dus bij Frank Tack Interieur, alles is op maat. Bij ons vindt u een interieur en keuken op maat van uw smaak en stijl. Oog voor detail en functionaliteit staan steeds voorop, van ontwerp tot en met de plaatsing. 

 

De combinatie van nauwkeurig geselecteerde bronmaterialen, magistraal handwerk in ons atelier en een perfecte afwerking maken van uw interieur een plaats waar uw persoonlijkheid tot leven komt. Geniet van een meesterlijk interieur.

 

Laten we een afspraak maken voor het ontwerp van uw droomkeuken op maat.

 

Deel dit bericht: