Warm thuiskomen bij Frank Tack

21/02/2023

U bent op zoek naar een keuken of interieur dat uw leefgewoontes perfect weerspiegelt, waarin u maar al te graag thuiskomt? Alles begint bij een majestueus gevoel wanneer u onze showroom binnenwandelt en die kenmerkende en ongeziene Frank Tack stempel in levenden lijve te zien krijgt. Vanaf dan laat u zich meevoeren op een reis van stijl, materialen, kleuren, ontwerp en uitvoering. Het moment waarop u voor het eerst terug thuiskomt in uw nieuwe keuken en interieur is er één dat u nooit of te nimmer zal vergeten. Welkom thuis.

 

 

De geliefde Frank Tack signatuur

 

Frank Tack zit in de hand van elk van onze interieurarchitecten. Zij bepalen mee de signatuur van uw keuken- en interieurontwerp. En die verkrijgen ze door eerst goed naar u te luisteren. Ze laten u proeven van het maatwerk dat in onze showroom te zien is. De nerven van het hout, het bikkelharde gevoel van glad marmer, die typische korrel in natuursteen … De materialen en details van onze keukens zullen u beroeren.

 

Wanneer u helemaal geëmotioneerd bent door onze stijl, onze materialen en kleuren zetten onze interieurarchitecten uw keuzes om in een ontwerp dat u ongetwijfeld zal bezielen. Uw leefgewoontes en wat u belangrijk vindt, moet u kunnen terugvinden in het uiteindelijke ontwerp. Ze stoppen hun volle creativiteit erin en zoeken de perfecte balans tussen functionaliteit en tijdloos design. Een Frank Tack keuken en interieur is er namelijk voor het leven

 

Visualisatie van een meesterlijk ontwerp

 

Bij een volgende afspraak overlopen we uw keuken- en/of interieurontwerp samen. Zo kunnen we het indien nodig verfijnen tot het volkomen voldoet aan al uw verlangens. Onze 3D-voorstelling suggesteert hoe uw toekomstige keuken er zal uitzien in de daadwerkelijke ruimte.

 

Onovertroffen realisatie

 

In ons eigen atelier werken we met ware artiesten. Zij zetten uw ontwerp om in een ongeëvenaarde realisatie. In alles wat we doen, gaan we tot het uiterste om onze standaard, die allesbehalve standaard is, aan te houden. Uw keuken en interieur, dat getuigt van craftsmanship pur sang.

 

Klaar om van uw interieur une pièce d’art te maken?

Bel ons op 051 40 47 18 of mail naar info@franktack.be, wij maken een afspraak om één op één uw wensen te ontdekken.

 

Deel dit bericht: