Een traditie van tijdloze elegantie

11/06/2024

Frank Tack ontwerpt en realiseert jouw totale interieur, van badkamers en keukens tot bureaus en woonkamers. Hun interieurarchitecten beschikken over waardevolle expertise en dankzij de service op maat levert Frank Tack steeds unieke ruimtes af die jouw interieurdromen waarmaken. Maak alvast kennis met de prachtige keukens die deze zomer op de voorgrond treden. Voor een exclusieve introductie ben je welkom tijdens de pop-up Knokk’on, vanaf 1 juli in Knokke.

 

Een totaalinterieur op maat

Frank Tack is meester in zijn vak. Het bedrijf gaat aan de slag met jouw interieurwensen om een totaalinterieur te scheppen waarin ook jouw persoonlijkheid op de voorgrond treedt. Dat alles gebeurt aan de hand van 100% maatwerk, in eigen atelier. Bovendien werkt Frank Tack met interne interieurarchitecten, waardoor het proces van ontwerp tot uitvoering inhouse gebeurt. Zo gaan maatwerk, innovatie, esthetiek en een persoonlijke aanpak hand in hand. Deze keukens getuigen alvast van het verfijnde vakmanschap van het merk, waarbij ook tijdloze elegantie steeds een hoofdrol speelt.

 

Ontmoet Aster

De Aster-keuken is een meesterlijke creatie van de interieurarchitecten bij Frank Tack. Ze getuigt van verfijning, vakmanschap en beleving, en geeft een moderne draai aan landelijke allure. De Aster brengt donker eikenhout, weelderige marmer en een linnenlook verftechniek samen om zo een sfeervolle ruimte te creëren. Ook detailwerk staat hier centraal. Met handgeschilderde technieken en natuursteen drukt Frank Tack een stempel op deze keuken waar we niet zomaar over kunnen kijken. Een ware belichaming van l’art de vivre.

 

 

Een zomerse toets

Met de zomer in aantocht steekt Frank Tack tijdloze keukens bomvol comfort in een verfrissend jasje. Zo kan je aan de hand van een rij kleurrijke stoelen de warmte en levendigheid van buiten naar binnen brengen. Met de kleur van zonnebloemen en citroenen komt jouw keuken spontaan tot leven, en al zeker als het zonlicht langs de ramen binnenschijnt en de ruimte verwarmt. De frisse toets van de stoelen past bovendien moeiteloos bij een landelijke en tijdloze look.

 

Knokk’on

Deze zomer kan je Frank Tack verder ontdekken in Knokke tijdens de pop-up Knokk’on. Vanaf 1 juli kan je zes maanden lang van 11 tot 13 uur en van 14 tot 18 uur binnenstappen in een zomers totaalinterieur dat je zo kan overnemen bij jou thuis. De zee zal niet enkel buiten, maar ook binnen terug te vinden zijn in een samenspel van keukens, kunst, verlichting, en meer. Frank Tack toont tijdens het evenement het beste van zichzelf met twee keukens, een bar en een geïntegreerde kastenwand. Om een totaalbeleving te garanderen, werkt Frank Tack voor de pop-up samen met kunstenares Veerle Devos, Claeys Verlichting, Cappelle parketvloeren, Beel schilderwerken en Niko schakelmateriaal. Naast de pop-up kan je ook steeds een bezoek brengen aan de toonzaal in Oostrozebeke. 

Deel dit bericht: