Frank Tack Interieur, dat is l’art de vivre

11/06/2022

Een gestroomlijnd design. Natuurlijke materialen voor een warm en tijdloos karakter. Een manier van werken die keer op keer een sterk staaltje craftsmanship oplevert, voor u. Frank Tack Interieur ontwerpt en realiseert uw totale interieur, van keuken over bureau tot en met slaapkamer en woonkamer. Elk van onze interieurs getuigt van ongebreidelde creativiteit en ongeëvenaard handwerk. Dat is … l’art de vivre.

 

Alles begint bij een keukenontwerp op maat

Tijdens een verkennend gesprek achterhalen onze interieurarchitecten wat u verlangt van een keuken. Ze laten u proeven van het maatwerk dat in onze showroom te zien is. De nerven van het hout, het bikkelharde gevoel van glad marmer, die typische korrel in natuursteen … De materialen en details van onze keukens zullen u beroeren.

 

Wanneer u helemaal geëmotioneerd bent door onze stijl, onze materialen en kleuren zetten onze interieurarchitecten uw keuzes om in een keukenontwerp dat u ongetwijfeld zal bezielen. Ze stoppen hun volle creativiteit erin en zoeken de perfecte balans tussen functionaliteit, tijdloos design en uw budget.

 

Bij een volgende afspraak overlopen we uw keukenontwerp samen. Zo kunnen we het verfijnen tot het volkomen voldoet aan al uw verlangens. Onze 3D-voorstelling suggesteert hoe uw toekomstige keuken er zal uitzien in de daadwerkelijke ruimte.

 

Symbiose tussen atelier en showroom

Oog voor detail en functionaliteit staan steeds voorop, van ontwerp tot en met de plaatsing. Onze keukens op maat kunnen we niet vervaardigen zonder onze craftsmen in ons eigen atelier. Zij beschikken over een onuitputtelijke materialenkennis. Ze combineren nauwkeurig geselecteerde bronmaterialen met magistraal handwerk om elke keuken exact op te leveren zoals het ontwerp dat we samen uitgewerkt hebben. 

 

Finesse, in alles wat we doen

Die verwevenheid tussen onze verschillende teams maakt van uw keuken een plaats waar uw persoonlijkheid tot leven komt. Finaal geniet u van een meesterlijke keuken.

 

Een streepje art de vivre in uw keuken?

Laten we een afspraak maken voor het ontwerp van uw droomkeuken op maat.

 

Deel dit bericht:

ZOMERVERLOF TOONZAAL OOSTROZEBEKE

De toonzaal van Frank Tack in Oostrozebeke is deze zomer gesloten op de volgende data:

  • 20 juli tot en met zondag 11 augustus
  • donderdag 15 augustus

De gloednieuwe pop-up Knokk’on blijft deze zomer wel elke dag toegankelijk voor onze bezoekers van 11 tot 13 uur en van 14 tot 18 uur.

Meer info hier