De kwaliteit van Frank Tack: gebogen dampkap

03/07/2021

Een dampkap is het belangrijkste toestel in de keuken. Toch zijn velen er geen fan van. Een dampkap is nu eenmaal geen pronkstuk. Bij Frank Tack Interieur kiezen we er daarom altijd voor om ze in te werken.

 

Te opvallend, veel lawaai, past niet bij de rest van de keuken … Allemaal terechte opmerkingen als we het over een dampkap hebben. Daarom gebruiken wij modellen met een fluisterstille motor. Onze interieurarchitectes reiken naar een creatieve oplossing om de dampkap esthetisch in te werken. Zodat het dampkapgeheel een meerwaarde wordt in uw droomkeuken. 

 

Rechte of gebogen afwerking

We halen de aandacht van het toestel weg en vestigen uw blik op de afwerking errond. Onze interieurarchitectes kiezen voor een massieve balk of een kroonlijst. We geven u ook de optie tussen een gebogen of rechte afwerking. Achteraf raden we u aan om de afwerking te schilderen in dezelfde kleur als de muren, zo vormt de dampkap nog meer een geheel met de rest van de ruimte. 

 

Nog even ter info: we focussen ons niet enkel op de esthetische afwerking van de dampkap. We zetten de dampkap ook op de technische plannen en geven de diameter van de afvoer mee. 

 

Tijdloze keuken

Een dampkap is een essentieel onderdeel in elke keuken. Bij Frank Tack Interieur werken we dit toestel aantrekkelijk in. We maken van uw keuken een totaalplaatje, één dat voor altijd een blikvanger in uw interieur zal zijn. Een prachtige uitvoering rond de dampkap hoort daar absoluut bij. 

 

Een streepje art de vivre in uw keuken?

Laten we een afspraak maken voor het ontwerp van uw droomkeuken op maat.

 

Deel dit bericht: