Frank Tack, dat is l’art de vivre

10/06/2021

Een gestroomlijnd design. Natuurlijke materialen voor een warm en tijdloos karakter. Een manier van werken die keer op keer een sterk staaltje craftsmanship oplevert, voor u. Frank Tack Interieur ontwerpt en realiseert uw totale interieur, van keuken over bureau tot en met slaapkamer en woonkamer. Elk van onze interieurs getuigt van ongebreidelde creativiteit en ongeëvenaard handwerk. Dat is … l’art de vivre.

 

Alles begint bij een keukenontwerp op maat

Tijdens een verkennend gesprek achterhalen onze interieurarchitecten wat u verlangt van een keuken. We laten u proeven van het maatwerk dat in onze showroom te zien is. Op die manier overlopen we elk aspect van een keuken met u én kunnen we u ook voorbeelden tonen ter vergelijking. Daarna gaan onze interieurarchitecten aan de slag. 

 

Zij zetten uw keukendromen op papier. Ze stoppen hun volle creativiteit erin en zoeken de perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en uw budget. Bij een volgende afspraak overlopen we uw keukenontwerp samen. Zo kunnen we het verfijnen tot het voldoet aan al uw verlangens. We houden daarbij ook rekening met alle aspecten rond uw keuken. Op die manier kunnen we u een representatieve 3D-voorstelling tonen van uw toekomstige keuken. We doen er alles aan zodat u zich de complete keuken exact kunt voorstellen zoals die er uiteindelijk in uw huis zal uitzien. 

 

Wisselwerking atelier en showroom

Oog voor detail en functionaliteit staan steeds voorop, van ontwerp tot en met de plaatsing. Onze keukens op maat kunnen we niet vervaardigen zonder onze craftsmen in ons atelier. Zij beschikken over een onuitputtelijke materialenkennis. Ze combineren nauwkeurig geselecteerde bronmaterialen met magistraal handwerk om elke keuken exact op te leveren zoals het ontwerp dat we samen uitgewerkt hebben. 

 

Finesse, in alles wat we doen

Die symbiose tussen onze verschillende teams maakt van uw keuken een plaats waar uw persoonlijkheid tot leven komt. Finaal geniet u van een meesterlijke keuken.

 

Een streepje art de vivre in uw keuken?

Laten we een afspraak maken voor het ontwerp van uw droomkeuken op maat.

Deel dit bericht: