Maatwerk troef, in uw interieur én keuken

06/06/2019

Elk heeft zo zijn eigen voorkeuren en gewoontes. Uw leven is niet een op een gelijk aan dat van iemand anders, waarom zou uw interieur dat dan moeten zijn?

 

Geen standaardafmetingen bij Frank Tack Interieur, alles is op maat. Bij ons vindt u een interieur en keuken op maat van uw smaak en stijl. Onze vakmannen komen bij u langs om alles correct op te meten. Zo bent u zeker dat elk meubel perfect binnen de ruimte past. Alles wordt pasklaar vervaardigd in ons eigen atelier, onder strikte controle. Tussentijds wordt alles opnieuw opgemeten om er zeker van te zijn dat elk meubel voldoet aan de vooropgestelde maten. Bij de plaatsing wordt er nog een keer finaal gecheckt of alle meubels mooi aansluiten op de muur en de vloer.

 

In de keuken geldt maatwerk niet enkel voor het werkblad, maar ook voor de kasten en lades. Voor al uw meubelen, zowel in de keuken als in de rest van het huis, wordt maatwerk in de hoogte, breedte én diepte toegepast.

 

Hoe gaan we precies te werk?

Onze interieurarchitecten zetten uw interieurdromen op papier. Ze verfijnen het ontwerp tot het voldoet aan al uw verlangens. Oog voor detail en functionaliteit staan steeds voorop, van ontwerp tot en met de plaatsing. De combinatie van nauwkeurig geselecteerde bronmaterialen, magistraal handwerk in ons atelier en een perfecte afwerking maken van uw interieur een plaats waar uw persoonlijkheid tot leven komt. Reken op één contactpersoon doorheen het gehele project en een stipte planning. Finaal geniet u van een meesterlijk interieur.

 

Lijkt onze aanpak wel iets voor u? Maak een afspraak via 051 40 47 18 of info@franktack.be, we zorgen in samenspraak met u voor een interieur en keuken op maat.

Deel dit bericht: