Kwaliteit begint vanbinnen

17/06/2019

De kleinste details maken het grootste verschil tussen een standaardinterieur en één volledig op maat. Die minuscule toevoegingen zijn meestal niet onmiddellijk zichtbaar, maar ze kunnen een enorme impact hebben op lange termijn.

 

U hebt de horrorverhalen misschien al gehoord dat een keuken plots allesbehalve stabiel is, dat de onderste kasten doorbuigen, het keukeneiland wiebelt, kastdeuren scheef hangen … De meest voorkomende oorzaak daarvan is de ondergrond van de keuken, en dan meer specifiek hetgeen waarop de keuken steunt.

 

Meestal wordt een sokkel gebruikt. Dat is een houten geraamte waarop het gewicht van de keuken rust. Het grote nadeel hierbij is dat die sokkel overal even hoog is, maar uw keukenvloer is dat vaak niet. Uit ervaring blijkt dat de keukenvloer niet overal waterpas is.

 

Wat is dan de oplossing? Bij Frank Tack Interieur kiezen we steevast voor metalen stelpoten. Die zijn wél elk apart verstelbaar in de hoogte, waardoor we uw keuken naadloos kunnen laten aansluiten op de vloer, ook al is die niet vlak.

 

Die metalen stelpoten ziet u uiteraard niet als u de keuken betreedt. Ze zitten mooi verstopt achter een voorzetplint, die overigens uit hetzelfde materiaal bestaat als uw keukenkasten. Zo vormt uw keuken van top tot bodem een perfect geheel. De plint is altijd waterproof, dus wordt uw keuken nooit aangetast wanneer u bijvoorbeeld de vloer schoonmaakt.

 

Tijd voor een keuken op maat, van uw vloer maar vooral van uw smaak? Bel ons op 051 40 47 18 of mail naar info@franktack.be, wij maken een afspraak.

Deel dit bericht: