Meesterlijk craftsmanship uit eigen atelier

10/11/2021

Een houtachtig parfum, het geritsel van handen die over een stuk hout glijden, een kalmerende stilte onderbroken door georkestreerde tonen van ambachtelijke werktuigen. Welkom in het atelier van Frank Tack Interieur. 

 

Eén aspect hebben al onze meester-meubelmakers gemeen: een ongeëvenaarde voorliefde voor de echtheid van hout. Doorleefde charme, natuurlijke imperfecties, diepe of minder diepe nerven … Ons craftsmanship vertaalt zich in het volste respect voor de zuiverheid van hout

 

Intuïtieve finesse

Met technische perfectie vormen onze meester-meubelmakers op ambachtelijke wijze elk stuk hout om tot distincte keukenkasten, geraffineerde binnendeuren en gracieuze meubelstukken. Elk hebben ze hun eigen karakteristieke bedrevenheid. Elk voelen ze intuïtief aan welke behandeling een stuk hout nodig heeft om zijn ware magnifieke aard aan de buitenwereld te laten zien. Of het nu vernis, lak of een onovertroffen verfbeweging is, onze craftsmen hebben de finesse in de vingers om elke creatie onberispelijk op te leveren. 

 

De elementaire vernis decalage

Een connaisseur bespeurt onmiddellijk een discrepantie tussen gevernist in het atelier of ter plaatse. In het atelier wordt élke millimeter gelakt, terwijl ter plaatste slechts één vlak bestreken wordt met vernis. Bij Frank Tack Interieur kunt u uw deskundige oog rust gunnen, want wij beheersen alles in onze gecontroleerde verniskamer. Finaal geniet u van een keuken en interieur in subliem hout, voor het leven. 

 

Een streepje art de vivre in uw keuken?

Laten we een afspraak maken voor het ontwerp van uw droomkeuken op maat.

 

Deel dit bericht: