Op zoek naar een totaalinterieur en keuken op maat? Welkom bij Frank Tack Interieur!

01/02/2019

Uw huis bestaat uit verschillende kamers, elk met een andere functie, maar het liefste met eenzelfde stijl. Niemand wil een kakofonie van stijlen en kleuren. Wij trekken de stijl en het concept door over de verschillende ruimtes heen. Zo komen we tot een complementair totaalinterieur, keuken inbegrepen. Stap binnen bij Frank Tack Interieur, we vertellen u er graag alles over.

 

Totaalinterieur en keuken op maat

Een gestroomlijnd design. Natuurlijke materialen voor een warm en tijdloos karakter. Een manier van werken die keer op keer een sterk staaltje craftsmanship oplevert, voor u. Frank Tack Interieur ontwerpt en realiseert uw totale interieur, van keuken over bureau tot en met slaapkamer en woonkamer. Elk van onze interieurs getuigt van ongebreidelde creativiteit en ongeëvenaard handwerk. Dat is … l’art de vivre.

 

100% maatwerk

Bij Frank Tack Interieur krijgt u 100% maatwerk. U zit samen met een van onze interieurarchitecten voor een ontwerp naar uw smaak en stijl. Daarna leveren onze vakmannen magistraal handwerk in ons atelier om tot een perfecte afwerking van uw interieur en keuken te komen. Finaal geniet u van een meesterlijk interieur.

 

Craftsmanship pur sang

Of het nu een keuken, slaapkamer, bureau of woonkamer is, vertrouw gerust op onze vakmannen. Zij hebben de finesse in de vingers om van elke kamer een waar kunstwerk te maken.

 

Klaar om van uw interieur une pièce d’art te maken? Bel ons op 051 40 47 18 of mail naar info@franktack.be, wij maken een afspraak om één op één uw wensen te ontdekken.

Deel dit bericht: