Vakmanschap uit eigen atelier

07/10/2019

De vakmannen bij Frank Tack Interieur steunen op jarenlange ervaring in het vervaardigen van keukens en interieur. Ze zijn ware experten, elk in hun eigen gebied. De techniek die ze hanteren noemen we maar al te graag pure kunst.

 

In ons eigen atelier wordt met de hand geschilderd en gelakt, maar ook gebeiteld. Hout en natuursteen worden met de hoogste voorzichtigheid behandeld en heel precies afgewerkt. Bij elk aspect van uw keuken en totaalinterieur staat finesse voorop.

 

Zo werken we de kopse kanten exact af zoals de buitenkant van uw kastdeur. Woutermannetjes of crémaillères worden subtiel ingewerkt waardoor u ze niet ziet. Het zijn draaglatten voor legplanken. We frezen cannelures of groeven in het hout om uw meubelen wat meer uitstraling te geven. We kiezen resoluut voor metalen stelpoten omdat deze de stabiliteit van uw keuken garanderen.

 

De lijst is lang, onze ervaring nog groter. Vertrouw op onze vakmannen, zij hebben de finesse in de vingers om van elke kamer een waar kunstwerk te maken. Conclusie: bij Frank Tack Interieur vindt u craftsmanship pur sang.

 

Wilt u ook genieten van dat vakmanschap? Maak een afspraak via 051 40 47 18 of info@franktack.be, we bekijken samen met u voor een interieur en keuken op maat.

Deel dit bericht: