Natuursteen geeft uw keuken karakter

25/09/2019

Een keukenblad uit natuursteen heeft niet enkel een luxueuze uitstraling, maar is bovendien erg duurzaam. Door er verouderingstechnieken op toe te passen, voegen we er nog een rustiek kantje aan toe.

 

Verouderde natuursteen

Onze vakmannen beitelen met de hand groefjes in het keukenblad uit natuursteen om deze esthetisch te verouderen. Ze doen dit met de uiterste precisie en heel verfijnd om een perfect resultaat te bekomen. De handgegroefde natuursteen levert een uniek ambachtsstuk waarvan de textuur en eigenheid niet te imiteren valt. De natuursteen wordt bovendien tot op de millimeter correct gezaagd zodat hij altijd naadloos in uw interieur past.

 

De voordelen van natuursteen

De werkbladen bestaan veelal uit graniet, blauwe hardsteen of marmer. Ze zijn hittebestendig en krasvrij. Dat maakt natuursteen een uitstekende keuze in de keuken.

 

Natuursteen vraagt om een oppervlakte-afwerking. Deze bepaalt het uitzicht, de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Bij Frank Tack Interieur bieden we diverse mogelijkheden aan. Polieren is er een van. Een ander is impregneren, hierdoor wordt het keukenblad vlekvrij gemaakt.

 

Graag een keuken met natuursteen keukenblad? Maak een afspraak via 051 40 47 18 of info@franktack.be.

Deel dit bericht: