Wat heeft u nodig in een showkeuken?

13/12/2020

Bent u niet zo’n fervente kok? Ziet u uw keuken meer als het pronkstuk van uw woning? We geven u graag wat inspiratie om van uw keuken een echte showkeuken te maken.

 

Handgegroefde natuursteen

Onze natuursteenkapper kan met de hand groefjes beitelen in de kopse kanten van een keukenblad uit natuursteen. Dit levert een uniek ambachtsstuk waarvan de textuur en eigenheid niet te imiteren valt. De gefrijnde kanten op de natuursteen maken het keukenblad af.

 

Natuursteen hoeft niet altijd grijs te zijn. Wat dacht u van golden brown natuursteen? Dit vormt zeker het sluitstuk van uw keuken.

 

Luxueus marmer

Liever een werkblad uit marmer? Dan zal goud dooraderd marmer u zeker aanspreken. Of misschien houdt u meer van wit Calacatta marmer. Wist u dat u marmer niet enkel als keukenblad kunt gebruiken maar ook als spatwand? De tijd dat spatwanden onaantrekkelijk waren, is zeker voorbij. U kunt ze geheel laten aansluiten bij de rest van uw luxekeuken.

 

Handgeschilderde eik

Uit onze houtbibliotheek kunt u meer dan 50 houtsoorten kiezen. Misschien bent u volledig overtuigd van de warme schijn van bruine notelaar? Aan u de keuze. Bij Frank Tack staan we zelf in voor de afwerking van het hout. In ons atelier lakken en schilderen we. Een gladde of ruwe textuur, alles is mogelijk. Denk maar aan handgeschilderde eik voor uw keukenkasten. Die techniek kunt u overigens ook goed doortrekken in de rest van uw interieur.

 

Ingewerkte wijnkast

Wijnliefhebber? Waarom zou u uw collectie verstoppen in de kelder? In onze keukenontwerpen kunnen we perfect een wijnkast integreren. Zo’n kast is niet enkel uiterst functioneel, maar is ook absoluut een eyecatcher.

 

Helemaal klaar voor een showkeuken op maat? Laat ons een afspraak plannen in onze showroom.

Deel dit bericht: