Alles netjes opgeborgen met guillotinekasten

17/02/2020

Dé manier om keukentoestellen netjes op te bergen? Guillotinekasten! Of wilt u liever uw tv-toestel uit het zicht houden wanneer u bezoek heeft? Ook dan zijn deze kasten een uitstekende oplossing. Wat zijn dat nu precies, guillotinekasten?

 

Guillotinekasten zijn kastdeuren die mooi over elkaar schuiven. In tegenstelling tot schuifdeuren gaan deze kasten verticaal open en dicht. Doordat hier met contergewichten gewerkt wordt, gebeurt dit heel gradueel. Zo hoeft u nooit te vrezen dat de kasten als het ware tegen het plafond vliegen.

 

Dit type kast kunt u zowel in de keuken als ergens anders in huis gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld een koffietoestel of keukenrobot wilt opbergen, kunt u dat gemakkelijk met een guillotinekast. Zo zijn deze toestellen altijd binnen handbereik, maar zitten ze toch mooi weggestopt. Ook in de woonkamer bieden zulke kasten een perfecte oplossing. Denk maar aan een tv-kast, boekenkast, barkast …

 

Manueel of automatisch

Guillotinekasten maken we bij Frank Tack volledig op maat. We luisteren naar hoe u het voor ogen heeft en geven daarna advies over materiaal en afmetingen. U krijgt bovendien de keuze tussen manuele of motorische bediening. Bij automatische bediening informeren we u ook over de nodige elektrische voorzieningen.

 

Benieuwd hoe guillotinekasten er bij u thuis kunnen uitzien? Vraag advies in onze showroom! Maakt u een afspraak? Zo bent u er zeker van dat we onze volledig aandacht op u kunnen vestigen.

Deel dit bericht: