De talrijke voordelen van een werkblad uit natuursteen

11/12/2019

Natuursteen is voor velen het summum van keukenluxe. Een werkblad uit natuursteen of marmer geeft uw keuken dan ook die ongekende luxueuze uitstraling. Naast een prachtig uitzicht, heeft zo’n keukenblad ook tal van voordelen. We zetten ze hier even op een rij.

 

Natuursteen is voor de volle 100% een natuurproduct. Dat wil zeggen dat elk stuk natuursteen uniek is. U vindt simpelweg geen twee identieke stukken. U mag dus gerust zeggen dat uw keuken one of a kind is.

 

Bestand tegen nagenoeg alles

Dankzij een natuurlijk uithardingsproces is dit materiaal superhard en daardoor ook bestand tegen krassen. U kunt er bovendien gerust een hete pan op zetten, want natuursteen is hittebestendig. U hoeft niet te vrezen voor scheuren of barsten. Slijtvast en stootvast kunt u zeker aan het lijstje van voordelen toevoegen.

 

Impregneren maakt vlekvrij

Natuursteen is van nature poreus. Dat kan verholpen worden door het werkblad te impregneren. Er wordt een vloeistof of crème aangebracht die de poriën vult, waardoor het oppervlak water- en vuilafstotend wordt.

 

Wilt u deze voordelen ook ervaren in de keuken? Maak een afspraak via 051 40 47 18 of info@franktack.be, we bekijken samen met u voor een keuken op maat.

Deel dit bericht: